Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 18:11 - СМЪРТ за (дете)убийците на пътя!
Автор: ilchev Категория: Новини   
Прочетен: 1311 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера беше поредният ден на траур в българо-балканската ни (не)действителност. След като популярни личности ни уверяваха от скъпи билбордове с русите си коси и сини очи (и с лек руски акцент) как трябва да внимаваме шофирайки по пътищата на родината ни и трябва да пазим собствения си и живота на другите участници в движението, а след това пияни безнаказано мачкаха невинни хора по същите тези пътища с мощните си американски машини. След като хиляди паднаха в жертва на войната по пътищата, в иначе мирната и не участвала от 70 години във война България. След като родители, близки и приятели на нелепите и безсмислени жертви по българските пътища протестират вече месеци, без никой да им обърне внимание, освен за да им се подиграе и осмее мъката им. А само преди седмица безполезен и примитивен индивид, който впоследствие се оказва е бил и пътен рецидивист, уби доцент от муз. академия в София и нейната майка.
Вчера поредният примитивен изрод най-нагло почти уби 8-годишно дете, което все още е с опасност за живота. Дано, все пак, детето да оживее и да се възстанови напълно. И това става не на някоя магистрала със забранен достъп на пешеходци , а именно на сакралното за пешеходеца място от пътното платно ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА. Ама, виждате ли, детенцето е едва ли не виновно за произшествието, защото в един момент най-неочаквано се било отскубнало от ръката на дядо си и той изрода не можал да се спре навреме, това е толкова цинично и абсурдно, колкото "изненадващия" сняг в средата на януари. 
И тези безнаказани престъпления (защото те са именно такива) ще продължават с пълна сила дотогава докато законите започнат да обслужват всички граждани на България, а не само част от тях. Защото тези закони са писани за престъпници с дълбоки джобове. Защото когато те са били подсъдими законът е претърпял поправки в техен интерес от които впоследствие са се възползвали и изверги като вчерашния.
Изходът - СМЪРТ за детеубийците на пътя. Смърт за наглите изроди мачкащи бнезнаказно деца. Основният дял на тези кървави произшествия се случва на пешеходни пътеки, където пешеходецът е с предимство. Това е не просто неспазване на закона, но и предумишлено убийство. Защото както пишеше на един от пътните знаци - "Децата нямат спирачки!", а мястото на детеубийците е в затвора.


Тагове:   общество,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Смъртно наказание у нас няма,
30.03.2012 18:54
но всеки, убил човек на пътя, трябва да лежи като убиец- от 20 години до живот! И никога повече да не му се дава книжка!
цитирай
2. ilchev - Когато казвам, че тези примитивни ...
30.03.2012 20:13
Когато казвам, че тези примитивни изроди са (дете)убийци аз ги назовавам така с пълното и ясно съзнание, че те действително са такива. Още повече, че както вече споменах около 90% от тези "рутинни" инциденти се случват на ПЕШЕХОДНАта пътека. Това е резултат от примитивният инстинкт на простака, който винаги се стреми да "мине метър', пък, ако трябва и някой да умре заради това. И няма значение,ако този някой е дете или личност допринесла с таланта или интелекта си за тази държава повече от безполезния "бакшиш", смисълът и стойността на чийто животец е под дълбоко съмнение и който мами клиентите и държавата си, и чийто образователен, морален и човешки ценз е равен на НУЛА. Смърт! Защото вярвам ,не, а зная, че това ще ограничи набезите на тези полуграмотни изверги. Защото колкото е оскърбително, че помияри изядоха световно-значим български професор по икономика, а само седмици преди това в САЩ криминален чернокож елемент уби, отново на пешеходна пътека, българска балерина толкова оскърбиртелен е и тук коментирания случай. И ако в САЩ негърът най-вероятно ще бъде убит от държавата в България помиярите - по улиците и зад волана - най-вероятно ще бъдат помилвани... от българското подобие на държава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ilchev
Категория: Други
Прочетен: 213379
Постинги: 212
Коментари: 87
Гласове: 89
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930