Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2019 13:06 - Хитлер или Луковмарш
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 6509 Коментари: 11 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Организираният от неонацистите Луковмарш и тази година разбуди спящите духове на българите. Мнозина отчитат тези действия като опит за реставрация на фашизма, но това определение не е правилно. Опита за реставрация е на хитлеризма !

Фашизмът (италиански: fascismo) е радикална, авторитарна, и националистическа политическа идеология. Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите.” Фашизъм се проповядва от началото на 20 век и често се съчетава със социализъм, комунизъм... Идеята за общото благо и държавата над всичко е особено примамлива и води до бързо икономическо и техническо развитие, с мощен , духовен двигател. До тук нищо лошо, лошото идва, когато фашизма прераства в нацизъм, когато една нация се стреми към расова чистота и ненавист към другите. Когато подлага на геноцид други народности, когато присвоява тяхното имущество и бизнес, отпращайки мирното население от всички възрасти към газовите камери и крематориумите ! Хитлер е световен класически пример в това отношение ! Не е само той, Сталин, Пиночет, Пол Пот...също са с подобни характеристики. В днешно време,  Доналд Тръмп тръби за величие и уникалност на американците, които за щастие са сбирщина от нации ламтящи за повече пари (въобще не са чисти арийци), иска налагане на нов американски ред и „демокрация” !? Къде сме ние в чистото арийство – моля ви прочетете и вижте филмчетата, за да не кажете някога, че не сте информирани:

http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2015/02/16/bylgarite-chisti-ariici.1338806

           Когато българите принудено приемат евроатлантическите идеи и участия се появяват разни отвратителни твърдения – турско робство не е имало, националсоциализъм  също. Стига се даже до носталгични теории, че ако Хитлер беше  победил във ВСВ , щяхме да цъфнем и вържем !? Защо забравяме, че българите са оценявани от хитлеристите в славянската група на непълноценните народи , забравяме и нашето дейно, реално, угодническо участие на България в оста Рим-Берлин- Токио ! Към 1935- 1939 г. и у нас започва да се популяризира хитлеровия националсоциализъм, който по-късно ескалира в участие в ВСВ . Тук има множество участници в този процес, които правилно са осъдени от т.н. Народен съд. Сред тях са лидерите Богдан Филов, ген. Христо Луков, Димитър Савов, Софиянски ..... Днес определено се прави опит за реабилитация и участие в държавното управление на техните наследници. Това не бива да става, защото те не са само симпатизанти на фашизма, те са преки съучастници и сътрудници на хитлеризма ! Предстои нова, нагла демонстрация на хитлеризма – Луковмарш ! Уважавам патриотизма, националното самосъзнаниие, но хитлеризма трябва да бъде унищожен, а символичните факли угасени !

 
imageimageimage






Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Гледай тия фашаги да не те докопат, че
16.02.2019 13:37
ще ти скъсат гъза на бърза ръка. След това ще те обрежат и ще те пратят в лагер.
цитирай
2. dedenze - Право си апостолче на откачалките, пазя се !
16.02.2019 13:54
Те друго не могат и не знаят, за 30 години унищожиха България !Чак сюнети не правят, защото нямат много време ! Но от възторжен реститут, може бързо да станеш беден, стар проститут !
цитирай
3. alchemist - Всъщност фалшив герой
16.02.2019 14:58
Всъщност Хр. Луков си е политик подобен на сегашните - корумпиран и храненик на чужда държава, проводник на нейните интереси. Това е бил националният елит на България - и тогава, и сега.
Има слухове, че БНС получава пари от немски неонацистки организации и дефакто е една СЕКТА.
Още материал за "героя": http://e-vestnik/26173/kak-izmisleniyat-geroy-gen-lukov-sabira-fashisti-i-neonatsita-na-shestvie-s-fakli/
цитирай
4. dedenze - Правилно alchemist !
16.02.2019 15:23
Особено ми харесва сравнението " Луков си е политик подобен на сегашните - корумпиран и храненик на чужда държава, проводник на нейните интереси. Това е бил националният елит на България - и тогава, и сега." Ужаса идва от факта за продажността и автогеноцида от българи над българи! Това става национална черта и блоговия простол е пример за това !
цитирай
5. alchemist - . . . автогеноцида от българи над ...
16.02.2019 15:57
dedenze написа:
...автогеноцида от българи над българи!

Всъщност доста българи дават мило и драго за някаква чужда идея(националсоциализъм, комунизъм или друга идеология по желание), обичат да вкарват другите в техните коловози, като използват и насилствени методи, и йезуитски тактики. Но не всички са такива. Това е резултат от социалната незрялост на обществото, може би придобита от османското владичество и ловко използвана от политиците ни още от 1878 г. Темата за вината на политиците спрямо българския народ е обширна и би заела доста място.
цитирай
6. petkodox - .
17.02.2019 01:13
Не бъркайте национализма с нацизъм. Едното означава родолюбие, а другото - национал-социализъм. И четете малко история, ако не беше Луков, днес Кюстендил нямаше да е в България.
цитирай
7. krumbelosvet - Тоталната война налага ДО ДНЕС тоталната държава.
17.02.2019 06:54
Масовото производство на оръжие, направи възможна тоталната война, а тя по необходимост доведе ТОТАЛНАТА ДЪРЖАВА.
Има ли по-тоталитарна държава от най-силната днес - САЩ? С ЧАСТНАТА "Федерална резервна система" начело? "Система" която избира, проваля и УБИВА при нужда президентите.
Там и почти навсякъде, изборите и "демокрацията" са прах в очите на масите.
цитирай
8. dedenze - Въпроса е в обективният,безпристрастен прочит на историята petkodox !
17.02.2019 10:48
Пътят към ада е постлан с добри намерения ! Много действия на Хитлер са добри, но се губят в сумата на ужасяващите и престъпленията спрямо човечеството ! Такъв е случаят с Филов, Луков... с чуждопоклонниците, включително и днешните !Те не заслужават организирани факелни шествия и паради !
цитирай
9. dedenze - Съгласен съм с krumbelosvet .
17.02.2019 11:00
В националната сбирщина наречена САЩ ,управлявят само парите и икономическите интереси ! Тук няма човешки добродетели, чест, достойнство..., има само долари, грандомания, световен, геополитически жандарм, мечтаещ за световна империя по подобие на римската !
цитирай
10. apostapostoloff - Пак се събраха тук дъртите шапшале.
17.02.2019 17:22
Другари шапшале! Времето ви изхвърли на бунището, където пърдите с немощните си дирници и виете на умряло. Ще квичите така, докато псовисате.

Обаче! Помиярите си вият, а керванът си върви... Туй то. Точка. Толкоз!
цитирай
11. apostapostoloff - ШОК И УЖАС
17.02.2019 18:47
Разбрахте ли вече? Фашагите от Луковмарш се завлекли до Кюстендил, за да къркат там. Пили цяла нощ и като излезли, заклали един мангал, а на друг му смачкали черепа. След това скъсали гъзовете на още три циганета, които сега берат душа в болницата. Фашаги би, мръсни фашаги.

След това жандармерията блокирала цигански квартал и потрошила мангалите от бой. И преди Девети не е било толкова лошо.

А Крум Безумни да не оригиналничи, защото няма ценз за тия неща, а и много му миришат краката. Пък и той си е кретен по рождение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467859
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031