Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2017 19:39 - Воят на злото
Автор: ilchev Категория: Други   
Прочетен: 530 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.01.2017 19:47


Истерията около разбутаното блато на ""демократо-фашизма"" в САЩ вече се превръща в планетарна епидемия.
Видимо Доналд Тръмп ще работи по-мъдро с Руската федерация от глутницата на Хилъри-Обама. И какво по-хубаво от това?

Само осъзнат садист (или полуидиот) би могъл (още повече в днешното лесно запалимо геополитическо буре с барут) да негодува от сближаването на двете ядрени свръхсили.
За никой не е тайна, че руската техника (военна и всякаква друга) никога не е била на световно равнище, за никой не е тайна обаче, че тя може за отрицателно време да премаже всяка държава в света (с изключение на САЩ, Китай и Индия). За никой не е тайна, че и свръх-развитите американци често произвеждат ърбан-боклуци. Така де, кой би предпочел американски пред немски автомобил? Или американско пред немско (или руско) оръжие? Ама лошия чичко Путин щял да завладее света, както завладя и Крим, ако Америка не му противостои. Не! Света не е населен с руснаци руски полуостров, който един алкохолик от СССР даде на Украйна, след поредния запой. Путин няма да завладее света, няма да завладее дори Европа.

На тази планета винаги е имало сфери на влияние, за това, че България е сред тях не е винона нито Русия, нито Америка. Все едно мечката да е виновна, че лисицата е по-слаба от нея. 

Но се вдигна един вой... Воят на злото. Ама какво ще стане сега, милият Обама, който беше кукла на конци на Уолстрийт и ФЕД, и подопечният му злодей Хилъри загубиха властта. И
 Слава Богу! Светът се нуждаеше от един Тръмп, за да преболее кланетата на Буш в Близкия Изток и скопената политика на Обама. Нека някой от ордите на злото да попита който и да е средностатистически американец с какво "Обама Кеър"" подобри грижите за здравето му и вероятността в отговор да получи ругатня е огромна.

Не Путин и руските тайни служби, въведоха Тръмп в Белия дом, вратата там му беше широко отворена от преялата с власт и привилегии кръвожадна, самовъзпроизвеждаща се система (тук дори не е необходимо да се споменават конкретни иена). 

Арабската пролет приключи (макар и недотам успешно) сега настъпва Планетарната пролет. Народите на тази земя вече не искат да са роби на шепа привилегировани престъпници и психопати, а искат сами да управляват съдбата си. Дали великата американска нация е разпознала правилният лидер в Доналд Тръмп тепърва предстои да разберем, но със сигурност ексцентричният милиардер, ""сексист"" и ""шоумен"" беше най-нормалният (и най-малко кръвожадният) от всички останали кандиати за ""овалния"" трон.

(Сега демократо-фашизоидните толерасти вече могат да ме обявят за рубладжия, табладжия и дори за кафеджия.)




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ilchev
Категория: Други
Прочетен: 211005
Постинги: 212
Коментари: 87
Гласове: 89
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031